top of page

ODRŽAN JE SASTANAK VD. PROČELNICE GRADSKOG UREDA ZA OBRAZOVANJE GRADA ZAGREBA S  PREDSJEDNICOM I TAJNIKOM SRPOOH-a

 

02.07. 2021, petak u 11h na poziv gđe. Tatjane Dalić, nove pročelnice gradskog ureda za obrazovanje  (dipl. politologinja privremeno, od 18. lipnja 2021., obavlja poslove i zadatke pročelnice do imenovanja pročelnika/pročelnice na temelju javnog natječaja, a najkasnije do 18. prosinca 2021.) održan je sastanak na kojem smo se predstavili kroz konkretne akcije koje SRPOOH poduzima, a naročito one u posljednje vrijeme.

 

Pročelnica se zahvalila na pripremljenim i donesenim pisanim materijalima vezano uz trenutnu problematiku te buduću - početak kolektivnog pregovaranja za novi kolektivni ugovor koje započinje u rujnu ove godine.

Izneseni su i novi prijedlozi i načini rada koji će se organizirati pri donošenju odluka,  uključivanjem svih strukovnih i društvenih struktura potrebnih za što kvalitetniju realizaciju i  postizanje zadanih ciljeva - osobito povećanja prostornih kapaciteta za obavljanje ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te realnog odgovora na potrebe građana Grada Zagreba.

Zaključak je da će Gradski ured za obrazovanje i SRPOOH kao dugogodišnji socijalni partneri nastaviti surađivati i djelovati u cilju  unapređivanja same djelatnosti i ostvarivanja što boljih uvjeta za svu djecu i  zaposlenike u predškolskim ustanovama Grada Zagreba.
 

Zahvalili smo na pozivu i održanom sastanku.

SRPOOH će se uvijek odazvati i uključivati s prijedlozima rješenja, konstruktivan u diskursu, ali sa čvrstim stavom koji će svoje uporište imati u očuvanju svega do sada dogovorenog i raditi na još boljim radnim uvjetima za zaposlenike predškolskih ustanova Grada Zagreba.

 

bottom of page