top of page

JUG LIJEPE NAŠE
🍀Prvo službeno putovanje u novoj postavi SRPOOH-a

 

8. i 9. 06, delegacija sindikata, u sastavu tajnik-pravnik i predsjednica, posjetila je vrtiće koji su smješteni u dijelu planete koji izgleda kao raj na zemlji.

U utorak su održani sastanci s članovima u

DV Orebić, DV Korčula i DV ,,Radost'' Vela Luka.

Zahvaljujemo se povjerenicama Ivani Roso, Aniti Radovanović te Denisi Padovan na gostoprimstvu i održanim sindikalnim sastancima. Vjerujemo da su članovi dobili nove informacije, doznali novosti u sindikatu, ali i vezano uz cjelokupnu situaciju u RPOO-u te da su zadovoljni dobivenim odgovorima.

U srijedu su održani su sastanci s načelnicom Vela Luke gđom. Katarinom Gugić uz prisustvo povjerenice gđe. Padovan, u 10h te u 12h s gradonačelnicom Korčule gđom. Nikom Silić Maroević uz prisustvo povjerenice gđe. Radovanović i gosp. Milana Grbina, domara vrtića.

Na sastancima se govorilo o konkretnim problemima te prijedlozima za poboljšanja uvjeta za zaposlenike te ubrzo očekujemo i pozitivne pomake u vezi detektiranih problema.

Pokrenuli smo inicijativu za kolektivno pregovaranje za zaposlene u DV Korčula te poželjeli svima da ova turistička sezona bude plodna što bi omogućilo lokanim budžetima uložiti više u najmlađe i one koji s njima rade te pokrenuti kolektivno pregovaranje.

bottom of page